Hvordan reise billigere

Penger

Noen ganger kan det være greit med en noe billigere reise, og vi har derfor satt sammen en liste med tips for hvordan man kan spare noen kroner på sin neste ferie.

Det kan være mye penger å spare ved å følge noen enkle tips.

1. Vær fleksibel med dato og tidspunkt

Noen ganger kan det være forskjellige arrangement som gjør at noen datoer er betraktelig dyrere. Sjekk derfor flere datoer. Ofte er det også billigere med fly på ukedager enn det vil være med fly når det er helg.

2. Sammenlign flere forskjellige flyselskap

Det finnes flere verktøy på nettet for å sammenligne prisene på de forskjellige flyselskapene. Her er det absolutt penger å spare. Det samme gjelder når det kommer til å sammenligne flere forskjellige hoteller for din destinasjon.

3. Meld deg på nyhetsbrev

Det kan være lurt å melde seg på nyhetsbrev. Ofte sender de forskjellige selskapene ut rabatter og tilbud. Er timingen bra kan det være litt å spare på å kun motta eposter med tilbud.

4. All-inclusive pakker

Ofte vil totalprisen for ferien være lavere dersom man går for en all-inclusive løsning. Hindringen vil eventuelt være at man er noe mer fastlåst med tanke på måltider og lignende. Dersom dette ikke er et problem for deg er det noe å vurdere.

5. Kjøp dagspass eller ukespass på offentlig transport

Transport er ofte en stor utgiftspost på ferie, og man kan spare masse ved å bruke offentlig transport. Ofte får man også med gratis inngang til forskjellige attraksjoner dersom man har et periodekort på offentlig transport.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *