#5 Besøk alle Disney-parkene

Disney-park

Det er for øyeblikket 7 Disney-parker spredt rundt om i verden. Klarer du å besøke alle 7? Vi går gjennom plasseringen av alle her, og vår favoritt er nok parken i Florida.

1 – Disneyland

Disneyland er plassert i Anaheim, California. Disneyland er en fornøyelsespark hvor du kan samhandle med forskjellige karakterer, nyte turer og se show under Walt Disney-selskapet.

2 – Walt Disney World

Disney World er plassert i Florida, like utenfor Orlando. Dette er nok vår favoritt på listen og er den andre parken som Walt Disney bygget. Det er 6 forskjellige tema-parker i Disney World. Deriblant Animal Kingdom som virkelig er verdt et besøk.

3 – Hong Kong Disneyland

Ikke overraskende ligger denne parken i Hong Kong, og den vil virkelig ikke skuffe deg. Her vil du treffe alle disney-prinsessene, Mikke, Minni og alle de andre kjente og kjære figurene.

4 – Tokyo DisneySea

Tokyo DisneySea er en av de mest kjente parkene til Disney i verden. Nyt steder inspirert av myter og legender, inkludert den arabiske kysten. Denne parken har det meste innenfor attraksjoner og berg og dalbaner. Her er det noe for absolutt hele familien, og det er absolutt verdt en tur.

5 – Disneyland Paris

Dette er den eneste av parkene som befinner seg i europa. Det er to fornøyelsesparker i Disneyland Paris Resort. Bortsett fra Disneyland, er det også Walt Disney Studious Park.

6 – Shanghai Disneyland Park

En av mange av parkene som er lokalisert i Asia er denne parken i Shanghai, Kina. Med fantastiske hager, grønne områder og attraksjoner er den absolutt verdt besøket.

7 – Tokyo Disneyland

Uansett hvor mange Disney-parker rundt om i verden du besøker, vil opplevelsen ikke være komplett uten Tokyo Disneyland. Dette er en av Disneyland-parkene som tilbyr attraksjoner som garantert vil gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Hvor vil du legge ditt første besøk til en av Disney-parkene? Se flere ideer til bucketlisten her.